Workshop Koekjes Decoreren

workshop koekjes decoreren

Koekiekoekie geeft regelmatig leuke en leerzame workshops koekjes decoreren met royal icing of technieken workshops. Hier lees je meer informatie over de workshops, wat je kan verwachten, de kosten en wat je mee dient te nemen.

Alle workshops worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 6-8 personen. Hierdoor kunnen we iedere cursist voldoende aandacht geven zodat je ook daadwerkelijk wat leert. Waar daar kom je juist toch voor.
Alle workshops worden gehouden in Lelystad met uitzondering van sommige gastworkshops. Het is ook mogelijk om de workshop op locatie te houden, of je eigen datum en tijd te kiezen. Lees meer hierover verderop.
Koekiekoekie organiseert de volgende workshops:

Workshop koekjes decoreren met royal icing

workshop koekjes decoreren met royal icing

Deze workshops beginnen om 12:00 en zijn rond een uurtje of 16.00 afgelopen. Tijdens de workshop wordt natuurlijk iedereen voorzien van een heerlijk kopje thee, koffie, limonade en iets lekkers erbij.
Tijdens de workshop leer je alles over Royal icing (hoe je het maakt, de eigenschappen, hoe dik het moet zijn enz). Je leert hoe je Icing kleurt, hoe je een spuitzak vult (klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is, zeker in je eentje) en natuurlijk leren we je de basis technieken om koekjes te versieren. Er hangt altijd een thema aan deze workshops die betrekking heeft op de tijd van het jaar.Wij hebben de koekjes in het thema vast voor je gebakken (10 stuks) zodat je alle tijd heb om te oefenen op de koekjes. Tijdens de workshop kan je bij ons een starters setje aanschaffen waardoor je thuis ook meteen aan de slag kan! Neem naar de workshop even een dienblad mee om de koekjes mee naar huis te nemen, ze moeten namelijk drogen en kunnen nog niet gestapeld worden.

 

Workshop technieken I en II

workshop koekjes

Deze workshops beginnen om 12:00 en zijn rond een uurtje of 17.00 afgelopen. Tijdens de workshop wordt natuurlijk iedereen voorzien van een heerlijk kopje thee, koffie, limonade en iets lekkers erbij.
Tijdens de workshop leer je alles over Royal icing (hoe je het maakt, de eigenschappen, hoe dik het moet zijn enz). Je leert hoe je Icing kleurt, hoe je een spuitzak vult (klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is, zeker in je eentje) en natuurlijk leren we je de basis technieken om koekjes te versieren. Er hangt altijd een thema aan deze workshops die betrekking heeft op de tijd van het jaar.Wij hebben de koekjes in het thema vast voor je gebakken zodat je alle tijd heb om te oefenen op de koekjes. Tijdens de workshop kan je bij ons een starters setje aanschaffen waardoor je thuis ook meteen aan de slag kan! Neem naar de workshop even een dienblad mee om de koekjes mee naar huis te nemen, ze moeten namelijk drogen en kunnen nog niet gestapeld worden.
 

 

Kinder workshops

Tijdens feestdagen organiseren we speciale kinderworkshops tegen een zacht prijsje.
Hou de website in de gaten voor aankomende worskhops.
 
 
 
 
 
 

 

Gast workshops

koekjes workshop koekjes

Af en toe houden we gast worskhops. Hou de website in de gaten hiervoor.

 

 

 

 

Workshop op locatie of eigen datum kiezen.

Het is ook mogelijk de workshop op locatie te geven. Hiervoor dien wel zelf te zorgen voor een aantal van minimaal 8 deelnemers. Grotere groepen zijn mogelijk maar alleen op aanvraag. Ook vrijgezelfeestjes doen we alleen op afspraak. Neem hiervoor via onderstaand formulier contact met ons op.
Indien de datum dat een workshop wordt gegeven je niet schikt, dan kan deze eventueel gegeven worden op een andere dag/datum of tijd. Het is zelfs mogelijk om in de avond een workshop te volgen. Ook hier dien je zelf voor minimaal 6 deelnemers te zorgen. Ook hiervoor kan je contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Eventuele leverdatum

  Onderwerp

  Uw bericht