Koekjes assortiment Herfst

Dit koekjes assortiment Herfst bestaat uit een assortiment van 15 klein,middel en grote koeken met als thema Herfst, verpakt in een mooie rieten mand. Ontzettend leuk om op tafel te zetten voor bij de koffie als er visite komt. Het assortiment heeft geen koeling nodig, smelten niet en worden niet zacht en muffig worden als je ze niet gelijk opeet. Dus ook een perfecte tafelversiering die de hele dag kan blijven staan, en nog lekker smaken ook! Deze setjes zijn direct leverbaar en beperkt beschikbaar want op=op!
Lees hier uitgebreide informatie

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: ASS-HERFST Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Al onze koekjes worden met de hand gebakken volgens ons eigen koekiekoekie recept en daarna met de hand sierlijk gedecoreerd naar de persoonlijke wens van iedere klant. Hierdoor is iedere bestelling persoonlijk en uniek.

Dit koekjes assortiment Herfst bestaat uit een assortiment van 15 klein,middel en grote koeken met als thema Herfst, verpakt in een mooie rieten mand. Ontzettend leuk om op tafel te zetten voor bij de koffie als er visite komt. Het assortiment heeft geen koeling nodig, smelten niet en worden niet zacht en muffig als je ze niet gelijk opeet. Dus ook een perfecte tafelversiering die de hele dag kan blijven staan, en nog lekker smaken ook! Deze setjes zijn direct leverbaar en beperkt beschikbaar want op=op!

Koekjes assortiment Herfst

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Waar wil je een offerte voor:

  Aantal

  Eventuele leverdatum

  Ik zoek

  Voeg eventueel een plaatje bij