Geboortekoekjes / babykoekjes assortiment

Dit geboortekoekjes assortiment jongen groot bestaat uit een assortiment van kleine, middel en grote koeken. Ontzettend leuk om uit te delen, om op tafel te zetten, maar ook om te versturen naar mensen die een baby hebben gekregen. Uiteraard kan je het ook cadeau doen aan het verplegend personeel. Uniek wordt het door er een naam of datum op te zetten.
Lees hier nog meer informatie

Prijs op aanvraag

Wissen

Beschrijving

Al onze koekjes worden met de hand gebakken volgens ons eigen koekiekoekie recept en daarna met de hand sierlijk gedecoreerd naar de persoonlijke wens van iedere klant. Hierdoor is iedere bestelling persoonlijk en uniek.

Dit geboortekoekjes assortiment bestaat uit een assortiment van klein,middel en grote koeken.

 • Klein bestaat uit 30 klein, middel en grote koeken
 • Middel bestaat uit 60 klein,middel en grote koeken
 • Groot bestaat uit 100 klein,middel en grote koeken

Ontzettend leuk om op tafel te zetten voor de gasten, zowel thuis als in het ziekenhuis. Of om weg te geven aan het verplegend personeel.
Helemaal persoonlijk wordt het nog als je er een naam of een datum op laat zetten. Wil je andere vormen in het geboortekoekjes / babykoekjes assortiment dan kan dat natuurlijk altijd, we hebben meer dan 1000 verschillende stekers op voorraad dus er is altijd wel een vorm die aansluit bij je wensen. Neem hiervoor even contact met ons op zodat we je wensen kunnen vervullen. De levertijd van dit assortiment is 10 werkdagen. Spoed is mogelijk echter alleen op aanvraag.

Na het bestellen nemen we altijd nog even contact met je op over het uiteindelijke design, zodat de koekjes precies naar jouw wensen en ideeën met de hand worden gemaakt en gedecoreerd.

Geboortekoekjes / babykoekjes assortiment

Geboortekoekjes / babykoekjes assortiment

Let op:
Om de assortimenten goed op de foto te krijgen, maken we gebruik van diverse manden, bakjes, schaaltjes, etc. Deze worden niet meegeleverd. De assortimenten worden standaard verzonden in een kartonnen doos of een plastic box. Wil je een andere verpakking zodat het direct verzonden kan worden naar diegene voor wie de babykoekjes bestemd zijn, dan kan dit. Wij hebben een uitgebreid assortiment cadeauverpakkingen. Neem hiervoor even contact met ons op

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Waar wil je een offerte voor:

  Aantal

  Eventuele leverdatum

  Ik zoek

  Voeg eventueel een plaatje bij