08-04-2017 Workshop royal icing Koekjes decoreren thema: Pasen (middag)

Ja daar is hij dan eindelijk weer. Onze veelgevraagde Pasen workshop koekjes decoreren met royal icing en natuurlijk gaan we overheerlijke paaskoekjes maken. Deze workshop wordt slechts eenmaal gegeven in April dus Vol is ook echt Vol!

workshop royal icing koekjes decoreren thema: Pasen
Tijdens deze workshop leer ik je hoe je Royal icing moet maken, de consistentie ervan en het kleuren. Ook leer ik je hoe je spuitzakken moet vullen. Dan gaan we aan de slag met diverse technieken voor het decoreren van de koeken, onder andere nat in nat technieken en hoe je heel simpel de prachtigste patronen maakt. Je leert ook hoe je diepte en structuur in je koekje aanbrengt. Je gaat werken met diverse diktes van icing en diverse spuitmondjes, je gaat werken met gekleurd suiker, non pareils en meer zodat je de leukste accenten kan maken op je koekje, uiteraard geef ik ook tips mee hoe je het best de mooiste koekjes bakt en decoreert. Lees hier nog meer informatie

Categorie: Tag:

Beschrijving

We gaan 8 a 10 koeken met royal icing decoreren met als thema Pasen. Deze koekjes zijn 3 maanden houdbaar. Tijdens deze workshop leer ik je hoe je Royal icing moet maken, de consistentie ervan en het kleuren van royal icing. Ook leer ik je hoe je spuitzakken moet vullen. Dan gaan we aan de slag met diverse technieken voor het decoreren van de koeken,onder andere nat in nat technieken en hoe je heel simpel de prachtigste patronen maakt. Je leert ook hoe je diepte en structuur in je koekje aanbrengt. Je gaat werken met diverse diktes en diverse spuitmondjes, je gaat werken met gekleurd suiker, non pareils en meer zodat je de leukste accenten kan maken op je koekje.

Uiteraard geef ik ook tips mee hoe je het best de mooiste koekjes bakt en decoreert. Je krijgt een recept mee van het koekiekoekie deeg en hierop staat ook vermeld hoe je Royal icing maakt. er is natuurlijk voldoende ruimte voor vragen en eigen inbreng. En je gaat naar huis met een doos vol heerlijke koekjes die het showen thuis waard zijn!
De workshop is van 14:00 tot 18:00 en kost € 40,00. De bedragen zijn inclusief al het materiaal en een werkblad met recepten en tips. De workshops worden gehouden in Lelystad en de thee of koffie met wat lekkers staat klaar.

Workshop royal icing koekjes decoreren thema Pasen

Workshop royal icing Koekjes decoreren thema: Pasen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “08-04-2017 Workshop royal icing Koekjes decoreren thema: Pasen (middag)” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Waar wil je een offerte voor:

  Aantal

  Eventuele leverdatum

  Ik zoek

  Voeg eventueel een plaatje bij