We hebben de agenda’s er even bij gepakt en voor 5 data’s workshops vast gezet. Voor een groep van minimaal 6 personen reserveren we een prive workshop voor je. Ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardagskado, vrijgezellenfeestje (uiteraard volledig in vrijgezelige sferen), dagje uit, High tea enz. 
Dit zijn de aankomende data voor 2012
Zaterdag 24 maart  Pasen workshop
Zaterdag 12 mei     Moederdag workshop  (als je samen met je moeder komt  krijg je een kadootje)
Zaterdag 8 sept      Technieken workshop  (enige ervaring met royal icing/spuiten met spuitzakken vereist)
Zaterdag 27 okt     Halloween en herfst
Zaterdag 15 dec     Kerst
alle workshops zijn van 13.00 tot 16.30 en kost €35,- per persoon.  De workshops worden gehouden in Lelystad.
De bedragen zijn inclusief materialen en goederen. Je krijgt van ons drinken, wat lekker bij de thee en koffie en uiteraard 8 tot 10 koekjes om te versieren in een bijpassend thema. (De aantallen verschillen per workshop!)
Wil je je aanmelden voor de workshop, Mail ons dan, Zet in de mail je naam en adres gegevens en met hoeveel mensen je wilt komen. Tevens is het mogelijk om een startessetje af te  nemen, Deze kosten €15,- per stuk. Hierin zitten verschillende materialen zodat je thuis ook aan de slag kan. Mocht de workshop vol zitten, dan kan je altijd op de reserve lijst. Bij veel aanmeldingen plannen we extra workshops in. 
Meer informatie ontvang je via de mail. 
Neem voor de workshop een taartdoos of dienblad mee om hierop je koekjes veilig te vervoeren. Ze zullen namelijk nog niet helemaal droog zijn.

(bij te weinig aanmeldingen behouden wij het recht op annuleren van de workshop, hierbij krijg je natuurlijk je volledige bedrag terug)