We hebben weer een workshop achter de rug en o wat was het weer gezellig! Het is zo leuk om te zien wat iedereen van haar koekjes maakt. Iedereen heeft lekker uitgeprobeerd en de techniekjes geoefend. Hierbij wat foto’s van wat iedereen gemaakt heeft! Voor bijna iedereen was het de eerste keer dat ze met Royal Icing gewerkt hebben. We hebben uitgelegd hoe je Royal Icing maakt, wat de verschillende diktes zijn en hoe je dat maakt. Hoe je spuitzaken klaarmaakt en vult en hoe je al deze mooie kleurtjes maakt.
Daarna hebben we uitgelegd hoe je met de dikke icing een lijntje zet op je koekjes en daarna hoe je de koekjes vult met de dunne icing en hoe de nat in nat techniek werkt. (verklaart alle mooie patroontjes op de koekjes!)

Wil je ook graag leren hoe je koekjes maakt neem dan contact met ons op via ons bestelformulier, Weet jij al de basis technieken van Royal Icing dan is de gevorderde workshop misschien wat voor jou. Deze is op 8 September, Hierbij leer je schrijftechnieken, Pressure Piping, Borders, werken met 20 sec icing en nog meer. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!