Nu wij allebei moeder zijn vinden we het NOG belangrijker dat moeders in het zonnetje gezet wordt. Gewoon iets kleins, iets liefs, een beetje aandacht en iets persoonlijks. Geen dure geurtjes of sieraden (alhoewel we daar natuurlijk niet niet blij mee zullen zijn he, begrijp ons niet verkeerd :D)

Dit jaar hebben we gekozen voor bloemen. Niet het type “zet in een vaas en geniet er max een week van” maar het type “zet op tafel en geniet er een dag van” (of maanden en als je ze als decoratie neer zet)

Bloemen zijn leuk in alle kleurtjes en maatjes en daardoor misschien wel een van onze (nieuwe) favoriete koekjes om te maken. Elke keer weer komen er andere bloemen tevoorschijn ondanks dat de vormen gelijk blijven.

Bij deze geven we alle moeders van de wereld een digitaal koekje en wensen we jullie allemaal een hele fijne moederdag! Dat jullie goed verwend mogen worden!
Liefs De koekenbakkers
p.s Nog geen moederdagkadootje? Via het bestelformulier kan je kadobonnen bij ons aanschaffen die je via de mail opgestuurd krijgt! Een heel handig last minute kadootje. De kadobonnen zijn in te wisselen voor gepersonaliseerde koekjes of voor een workshop. 

P.s 2 Deze bloemenkoekjes zijn natuurlijk ook te bestellen bij ons! Klik hier voor meer informatie hierover

P.s 3 vind ons leuk op Facebook!  of Hyves