Het is alweer een tijdje geleden dat we gepost hebben, niet omdat we er geen zin meer in hebben, maar gewoon omdat we het best wel een beetje druk hebben EN omdat het echt heel erg lekker weer buiten is 🙂

Onze website bestaat inmiddels alweer 1,5 maand. De openings aanbiedingen waren een succes en dan vooral de XXL harten of ook wel de Moederdag harten genoemd.

We hebben er een stuk of 30 gemaakt, We hebben ook weer veel geleerd met deze koeken, bijvoorbeeld
dat het heel erg lastig is om te zien of de chocolade koeken al gaar zijn, ze worden er namelijk niet bruiner op en als ze ook maar iets te gaar zijn, verliezen ze dat lekkere smaakje en als ze niet gaar genoeg zijn dan breken ze of droogt het glazuur heeeeeeeel langzaam op.
Maar alle koeken zijn heel aangekomen, zelfs degene die we naar Duitsland hebben verstuurd!
Naast de XXL koeken hadden we ook nog 3 bestellingen voor traktatie’s en een extra moederdag bestelling.
Voor de verjaardag van Calle hebben we hartjes op stok gemaakt in pasteltintjes.
Voor de verjaardag van Sophie hebben we frisse hartjes in roze gemaakt en auto’s in limegroen en Aquablauw.
en voor Jesse kleine sterkoeken op stok.
Een van onze openings aanbiedingen was dat je een Naamkoek gratis bij je bestelling ontvangt (met uitzondering van de XXL harten).
Daarnaast was er ook nog een vriendin die haar 40ste verjaardag vierde. Haar thema van het feest was Sweet treats en iedereen moest zijn favoriete “zoetigheid” meenemen en het liefst handgemaakt. Het was dus geen verassing dat ik koekjes voor haar heb meegenomen. Deze vrolijke koekjes stonden al even op mijn wensen lijstje om te maken, dus dat was een mooi excuus en een succes op het feestje!
Voor de maand Juni hebben we op dit moment zo ontzettend veel bestellingen staan dat we helaas geen bestellingen meer kunnen aannemen voor eind juni en begin juli. Voor de eerste week van Juni kan er nog besteld worden, maar wees daar wel snel bij!.
De hele maand Juli zijn wij gesloten vanwege vakantie. In Augustus zijn we weer terug en kunnen we weer koekjes leveren (en gaan we een start maken met Workshops!!!)
We willen iedereen heel erg bedanken voor jullie enthousiasme en bestellingen! Zeg het voort en geniet van het mooie weer! 🙂
Groetjes!
De koekenbakers
Rianne en Martine