Hoe wij begonnen zijn, is te lezen op onze site , Originele traktatie’s zijn moeilijk te vinden en vaak al niet meer zo origineel. En zo zijn wij begonnen. Met koekjes voor Damian die 6 werd, niet lang erna werd Fenna 4, dus ook zij mocht koekjes trakteren en zo is het balletje gaan rollen,

Koeklolly Hart

Vandaag in de spotlight, Kindertraktaties.

Voor de aller kleinste
Eendjes 
Bumba


Voor de jongens
Auto 

Traktatie mand

Voor de meiden 

Vlinders
Traktatie mand

Voor de zoetekauwen

Ijsjes
Cupcakes

Voor de dierenliefhebbers

Safari
kikkers

Voor de Zomerkindjes

aardbeien
Bloemen
Dofijnen
Met je naam erop

Sterren
kroontjes
hartjes
En dan is dit nog maar een kleine greep uit ons assortiment. Eigenlijk zijn (bijna) alle koekjes die wij bakken wel bedoelt als traktatie. Is het nou voor een kinderfeestje, trakteren in de klas, BSO, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal, voor elke leeftijd wat wils. 
Niet alleen is het leuk om te trakteren als je jarig bent, maar ook als je een broertje of zusje heb gekregen of als je afscheid neemt van bijvoorbeeld het kinderdagverblijf voor als je 4 wordt. 
Om het jaar goed te beginnen geven we een gratis XL naamkoek voor de jarige job bij een bestelling van €30,- op kindertraktaties! De aanbieding duurt tot 15 feb. Je kan de datum voor je bestelling gewoon doorgeven, dus of je nu in december jarig bent of over een week, zolang je voor 15 feb besteld krijg je deze XL koeklolly  twv €5,- van ons kado! (uiteraard volledig in de stijl van je bestelling)

Naamkoek 
Staat jou ideale traktatie er niet bij (je wilt bijvoorbeeld een luchtballon, nijntje, pim en pom) geen nood, wij kunnen (Bijna) alles maken! Mail ons en wij maken je koekjes naar wens
Tot snel!
Rianne en Martine
Volg ons op Facebook , Twitter of Hyves