Helaas, onze mooie zomer is er alweer vandoor en de herfst is in aantocht. De blaadjes aan de bomen beginnen te verkleuren, de spinnenwebben vangen de regendruppels op en binnen is het lekker warm en knus (tja.. je moet wat verzinnen om het een lekker seizoen te maken toch?). Om het nog knusser te maken kan je natuurlijk een schaaltje van onze heerlijke herfstkoekjes neerzetten. Deze zijn speciaal gekruid en hebben een echte herfst smaak! Mooie pompoenen, blaadjes, uiltjes, egeltjes en warme tinten. Maar ook regenlaarsjes, parapluutjes of echte enge Halloween koekjes.

(deze koekjes mochten bij de najaarspresentatie van Mart Visser zijn, voor V&D, kunnen we natuurlijk niet laten om dat even erbij te vertellen hihi)

Wil je zelf graag aan de slag met onze herfstkoekjes? geef je dan op voor onze basis workshop op 27 Oktober. Hier leer je hoe je icing maakt (het lekker bovenlaagje van onze koekjes) hoe je het kleurt en hoe je het op de koekjes aanbrengt. De kosten voor deze workshop zijn €35,00 per persoon. Je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar Info@koekiekoekie.nl

Wil je wel graag naar onze workshop komen, maar kan je niet op deze datum? trommel wat koekjesvrienden bij elkaar en plan een eigen datum. Vanaf 6 personen geven we workshops wanneer je dat wilt. Dit kan ook eventueel op locatie! Mail ons voor vragen of meer informatie.

Binnenkort vind je al onze Halloween en Herfst koekjes op de site. Kan je niet wachten en wil je graag enge oogballen of spinnen bestellen voor dat enge buurtfeestje? mail ons alvast. We beloven dat we je niet laten schrikken!

Fijne dagen!
Liefs Rianne en Martine