Afgelopen vrijdag 2 augustus 2013 was het dan zover. De bruiloft van Bionda en Dennis.Trouwkoekjes Pioenrozen
Bionda was na het zien van onze website al helemaal verkocht (Haha) van onze koekjes, en ondanks dat Bionda en Dennis al bijna alles al geregeld hadden, moest Bionda dus toch maar even wat verzinnen om toch onze mooie en lekkere koekjes te bestellen. 

In februari had Bionda al contact met ons opgenomen, en na wat heen en weer ge-email waarbij wij ook onze suggesties lieten weten, zijn we er samen uitgekomen om gepersonaliseerde kadozakjes voor de aanwezige kinderen te maken. Hierin zaten Pioenrozen, een hartje met naam van het desbetreffende kindje, en een klein suikerhartje. Uiteraard in de stylen en de kleur van het thema.

IMG_2833

trouwkaart_bionda

Nadat de koekjes bezorgd waren, ongeveer een week voor de bruiloft. Hing er direct een erg enthousiaste bruid aan onze facebookpagina met de volgende quote:
Ben er echt heeeeel blij mee!!!
En ze zijn nog heerlijk ook!!! Twijfel echt om er meer te bestellen haha.. heb je er tijd voor?

zakje_bionda

En omdat het vakantie tijd is en ik zo enthousiaste bruid niet kan teleurstellen, even snel in een mum van tijd 50 koeken gemaakt voor op een etagere voor bij het gastenboek. De bruid was nog even bang dat de koekjes zouden smelten op de warmste dag van het jaar, maar dat doen onze koeken niet. Ze kunnen juist heel goed tegen de warmte en zijn hierdoor een leuk alternatief voor luxe chocolaatjes, bonbons of cupcakes.

IMG_2912
Wij zijn blij dat wij met onze koekjes een bijdrage mochten leveren aan deze geweldige dag en wij wensen Bionda en Dennis nog een lang en gelukkig leven samen.

Deze Pioenrozen zijn ook in onze winkel hier te bestellen.

Bionda heeft ook nog een beoordeling over onze koekjes geschreven, en deze kan je hieronder lezen:

[single-testimonial id=”2878″]