HOERAAA we trakteren ons zelf op lekkere koekjes van koekiekoekie, want vandaag is een heugelijke dag. Airplane cookie_4464388844_o
Vandaag 1 augustus 2013 is onze vernieuwde website dan eindelijk officieel open. We hebben de afgelopen maanden en zelfs vannacht nog hard gewerkt om dit mogelijk te maken.
En dat is een feestje waard, en dat vieren we niet alleen, maar samen met jullie met waanzinnige aanbiedingen en acties!

We zullen eerst even uitleggen waarom we een vernieuwde website hebben gebouwd. Op de eerste plaats omdat de oude website erg verouderd was, en niet meer van deze tijd. We hebben nu een website die responsive is. Als je je afvraagt wat responsive is, dan betekent dat dat de website ook goed weergegeven wordt op telefoons, ipads, etc. Ook hebben we geluisterd naar onze klanten die er steeds meer om vroegen om bestellingen te kunnen terugkijken, of zien wat ze eerder besteld hadden. Vandaar dat we er nu een winkelsysteem van gemaakt hebben, zodat je altijd je bestellingen kan inzien, en wat de status is. Binnenkort gaan we ook de track en trace nummers meezenden, dus kan je ook nog eens je pakketje volgen. Daarbij is de blog nu geïntegreerd en is dit niet meer een aparte blog. Het koekjesforum gaan we binnenkort ook integreren op koekiekoekie.nl. Wij zijn in ieder geval reuze blij met onze vernieuwde website, en we hopen jullie ook.

Maar we horen jullie al denken, leuk zo verhaal maar kom op met die waanzinnige aanbiedingen en acties!
Nou ga er maar even voor zitten want hier komen ze:

25% korting op deelname aan een workshop.

Voor 1 persoon hebben we een korting van maar liefst 25% op onderstaande workshop technieken op 21-09-2013:
http://www.koekiekoekie.nl/winkel/21-09-2013-workshop-koekjes-decoreren-technieken/
gebruik hiervoor bij het bestellen de code: wks21092013 en wie de code als eerst gebruikt heeft de korting in de pocket.

Voor 1 persoon hebben we een korting van maar liefst 25% op onderstaande workshop koekjes decoreren op 26-10-2013:
http://www.koekiekoekie.nl/winkel/26-10-2013-workshop-koekjes-decoreren-thema-herfst-halloween/
gebruik hiervoor bij het bestellen de code: wks26102013 en wie de code als eerst gebruikt heeft de korting in de pocket.

25% korting op het bestellen van koekjes.

Voor 3 personen hebben we een korting van 25% op het bestellen van koekjes met een minimum bedrag van € 50,00
De voorwaarde van deze actie is dat de koekjes via de winkel besteld dienen te worden. Omdat we nog lang niet alle koekjes in de winkel hebben staan, hebben we een vraagteken koekje aangemaakt waarbij je dus zelf de vorm, kleur, etc kan aangeven, zodat je toch via de winkel kan bestellen, Dit artikel is hier te vinden: http://www.koekiekoekie.nl/winkel/koekjes-bestellen/ Het maakt hierbij ook niet uit of je de koekjes pas geleverd wil hebben in December. In augustus bestellen is profiteren. Gebruik bij het bestellen de code: opening25

15% korting op het bestellen van koekjes.

Voor 3 personen hebben we een korting van 15% op het bestellen van koekjes met een minimum bedrag van € 30,00
De voorwaarde van deze actie is dat de koekjes via de winkel besteld dienen te worden. Omdat we nog lang niet alle koekjes in de winkel hebben staan, hebben we een vraagteken koekje aangemaakt waarbij je dus zelf de vorm, kleur, etc kan aangeven, zodat je toch via de winkel kan bestellen, Dit artikel is hier te vinden: http://www.koekiekoekie.nl/winkel/koekjes-bestellen/ Het maakt hierbij ook niet uit of je de koekjes pas geleverd wil hebben in December. In augustus bestellen is profiteren. Gebruik bij het bestellen de code: opening15

2 setjes gratis en een verjaardagssetje bij een jaar abonnement.

Ben je altijd te laat met het bestellen van onze heerlijke koekjes tijdens de feestdagen of het seizoen? Dan hebben we nu heel goed nieuws voor je. Je kan nu een koekjes abonnement kopen voor een heel jaar! Het voordeel van een abonnement is dat je nooit kan vergeten om koekjes te bestellen, maar het grote voordeel is ook nog eens dat je zelfs 2 setjes gratis ontvangt! En tijdelijk de gehele maand augustus ook een verjaardagssetje op je verjaardag. Deze setjes worden met pakketpost bezorgt hierdoor zijn de verzendkosten 6,75 per keer (in nederland) Deze zitten al bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie klik op onderstaande link:
http://www.koekiekoekie.nl/winkel/jaar-abonnement-koekjes-2014/
Vul bij het bestellen van het abonnement even bij de opmerkingen de datum dat je jarig bent voor het verjaardagssetje.
Er zit geen limiet op deze actie.

Je eigen handgemaakte steker met korting!

Naast het bakken van koekjes leveren we tegenwoordig ook handgemaakte stekers van hoogwaardige kwaliteit. Wil je een vorm steker die je maar niet kan vinden, of wil je je naam als steker, of je logo? Bijna alles is mogelijk. Alleen in augustus kan je een handgemaakte steker bestellen zoals jij hem wilt met € 5,00 korting.
Neem hiervoor even contact met ons op via deze link

Bij iedere bestelling in augustus van koekjes een gratis grote naamkoek.

Plaats je je bestelling in augustus en dan hoeven de koekjes uiteraard niet ook in augustus geleverd te worden, al wil je koekjes voor volgend jaar bestellen, dat maakt helemaal niks uit. Maar bij iedere bestelling van koekjes die in augustus wordt geplaatst via onze winkel, krijg je gratis een grote koek met een naam er op. Zet bij het bestellen van de koekjes bij opmerkingen even welke naam je op de naamkoek wil.
Omdat we nog lang niet alle koekjes in de winkel hebben staan, hebben we een vraagteken koekje aangemaakt waarbij je dus zelf de vorm, kleur, etc kan aangeven, zodat je toch via de winkel kan bestellen, Dit artikel is hier te vinden: http://www.koekiekoekie.nl/winkel/koekjes-bestellen/

Geen code meer beschikbaar? We maken het goed met gratis verzenden.

Was iemand je voor en is de kortingscode al gebruikt? Dat is jammer. Maar omdat we vinden dat iedereen moet kunnen profiteren van onze openingsacties en aanbiedingen, bieden we je aan dat wij de koekjes gratis naar je verzenden in Nederland. Plaats je je bestelling in augustus en je gebruikt geen andere codes dan kan je met de code: gratisverzenden  je koekjes gratis laten bezorgen. We kunnen dit echter alleen doen bij bestellingen boven de € 30,00. Omdat we nog lang niet alle koekjes in de winkel hebben staan, hebben we een vraagteken koekje aangemaakt waarbij je dus zelf de vorm, kleur, etc kan aangeven, zodat je toch via de winkel kan bestellen, Dit artikel is hier te vinden: http://www.koekiekoekie.nl/winkel/koekjes-bestellen/

Gratis verjaardagssetje voor de leukste promotie.

Onderaan deze pagina kan je dit artikel delen op Facebook, twitter, etc. Diegene die dit op de leukste manier doet, een gekke foto, een leuke tekst of … laat gewoon je creativiteit de vrije loop. Voor diegene die dit artikel op de leukste manier promoot en hieronder bij het artikel even een reactie geeft met wat je gedaan hebt, en eventueel een link er bij, die ontvangt gratis een verjaardagssetje op zijn of haar verjaardag.
Dus doe je best en wees zo creatief mogelijk!

We zijn er doorheen.

Zo dat was onze lange lijst met waanzinnige acties en aanbiedingen. Maar we zijn nog niet klaar. Wel met de aanbiedingen en acties, maar we willen graag nog even 2 dingen onder de aandacht brengen. Op de eerste plaats willen we nog even laten weten dat je je kan inschrijven op onze nieuwsbrief. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, acties en workshops. Je kan je via deze link even inschrijven. En als laatste kan je je ook abonneren op onze blog. Hierdoor krijg je via de email automatisch een melding als er een nieuwe blog is geplaatst. Altijd handig! Je kan je via deze link hiervoor aanmelden.

Zie je overigens nog foutjes, heb je feedback of verbetertips? schroom het niet dit ons te laten weten via ons contactformulier

Tot de volgende keer:
Rianne – Koekiekoekie.nl