Ik krijg al een aantal maanden vragen van mensen, wanneer er weer een workshop koekjes decoreren wordt gegeven. Dit moet normaal geen probleem zijn, maar het is gewoon zo druk met de koekjes (en privé) dat dit altijd moeilijk in te plannen is voor mij. Je hebt toch de nodige voorbereiding nodig, en je moet er een vrij weekend voor hebben. En dat is de reden dat het er dit jaar nog niet van gekomen is. Maar ik vind het geven van een workshop altijd heel erg leuk, en ook de mensen die ze volgen zijn altijd reuze enthousiast na de workshop (geeft een heerlijk gevoel) dat ik het een beetje aan het missen ben. Daarom heb ik nu eens lekker voor mijzelf gekozen en gewoon tegen mijzelf gezegd: Plannen die workshop, want anders komt er weer niks van.

Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en omdat Pasen er ook aankomt, vond ik dat een goede reden om weer een workshop te gaan geven. Dus met grote trots kan ik jullie meedelen dat op zaterdag 12 april een speciale workshop koekjes decoreren met als thema: Pasen.

Wil je deze workshop volgen en naar huis gaan met overheerlijke paaskoekjes dan kan je op deze link meer informatie lezen of je opgeven voor de workshop.

Het is ook mogelijk een workshop op locatie te geven. Hiervoor dien wel zelf te zorgen voor een aantal van minimaal 8 deelnemers. Grotere groepen zijn mogelijk maar alleen op aanvraag. Ook vrijgezelfeestjes doen we alleen op afspraak. Neem hiervoor via ons contactformulier contact met ons op.
Indien de datum dat een workshop wordt gegeven je niet schikt, dan kan deze eventueel gegeven worden op een andere dag/datum of tijd. Het is zelfs mogelijk om in de avond een workshop te volgen. Ook hier dien je zelf voor minimaal 6 deelnemers te zorgen. Ook hiervoor kan je contact met ons opnemen.