logo

Wat een prachtige week is het al geworden. Nadat we hebben kunnen genieten van heerlijk zomerweer is gisteren (25-07-2013) mijn nieuwe nichtje Amber geboren. De trotse ouders mijn zus Tamara en papa Steven en natuurlijk broer Casper genieten nu al van mooie momenten van Amber. Ik wist het natuurlijk al een tijdje dat mijn zus koekjes bij koekiekoekie wilde bestellen en ook wat voor koekjes, maar er waren best wel wat wensen.

De wens van Tamara en Steven was om uiltjes te trakteren, maar dan wel in de style van het geboortekaartje. Nu heb ik denk ik meer als 1000 stekers, maar eentje die overeen kwam met het geboortekaartje had ik nog niet. Dus dan blijft er maar 1 oplossing over, en dat is de stekers zelf maken. En zo werden er 3 handgemaakte stekers van uiltjes geboren. Wil je overigens zelf een handgemaakte steker dan kan je deze hier bestellen.

Koekiekoekie babykoekjes uil

Koekiekoekie babykoekjes uil

koekiekoekie babykoekjes uil

Zo de stekers zijn klaar. De uitgerekende datum van mijn zus was volgende week, dus ik wilde de koekjes deze week af hebben.
In het begin van deze week, ging het echt niet! Temperaturen boven de 30 graden en koekjes decoreren, nou ik kan je vertellen dat gaat bijna echt niet. Dus ging ik ze maar eind deze week maken. Maar ja baby’s zijn eigenwijs, en houden zich niet aan mijn agenda, dus gisteren om 16:45 kreeg ik de melding dat Tamara met Steven naar het ziekenhuis toe waren gegaan. Oh jee dan moet ik nu echt de koekjes gaan maken, maar gelukkig had ik nog even een paar uur de tijd. Maar als ook Tamara zich niet niet houdt aan mijn zorgvuldig geplande agenda en om 17:39 Amber op de wereld is, dan wordt het echt aanpoten!

IMG_1854

Maar gelukkig zijn ze af en kunnen de ouders, broer en visite genieten van overheerlijke en mooie babykoekjes in de vorm van een uil. Uiteraard zijn deze koekjes ook hier in onze winkel te bestellen

Koekiekoekie babykoekjes uil

Tot de volgende keer
Rianne