Geboortekoekjes wat zijn de mogelijkheden?geboortekoekjes www.koekiekoekie.nl

Wil je geboortekoekjes bestellen maar wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn? Bij www.koekiekoekie.nl. zijn de mogelijkheden enorm. Bijna alles is wel mogelijk.  Wat is er mooier dan een nieuw leven? Een kleine spruit die nieuw op de wereld staat. Nou ja nieuw op de wereld ligt is een betere omschrijving. En dat moeten we vieren. Dit mooie moment kan je niet zo maar voorbij laten gaan. Dit betekent: Beschuit met muisjes, een nieuw wondertje in huis, en je huis vol visite in de kraamweek maar ook daarna.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft koekiekoekie geboortekoekjes in het assortiment. Deze koekjes zijn een extra traktatie voor op tafel, maar ook ideaal als cadeautjes voor je gasten, bedankje voor de kraamzorg of zelfs als traktatie om te vieren dat je een grote broer of zus bent geworden op school of het kinderdagverblijf. We hebben een uitgebreid assortiment geboortekoekjes. Van speciale geboortekoekjes setjes of losse koekjes in de vorm van een rompertje, wandelwagen, babyfles, voetjes, slabbetjes, en vele andere vormen. De koekjes zijn leverbaar in diverse kleuren en worden uiteraard met de hand gemaakt en gedecoreerd zodat je een unieke en persoonlijke traktatie hebt.

De levertijd van onze koekjes is 10 werkdagen, maar in overleg kan dat altijd sneller. (babytjes houden zich nou eenmaal niet altijd aan de afgesproken datum) De geboortekoekjes blijven minimaal 3 maanden goed. We zullen hieronder wat voorbeelden laten zien van onze geboortekoekjes zodat je een beetje idee hebt wat de mogelijkheden zijn. We hebben meer dan 1000 stekers op voorraad dus wil je een andere vorm koekjes, dan is dat ook altijd mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

geboortekoekjes in de style van het geboortekaartje.

Wij kunnen de geboortekoekjes ook maken in de style en kleuren van het geboortekaartje.

geboortekoekjes bestellen geboortekoekjes bestellen

Koekiekoekie babykoekjes uil Koekiekoekie babykoekjes uil

geboortekoekjes setjes

We hebben ook in ons assortiment geboortekoekjes in een setje. Dit is leuk om als cadeautje te laten bezorgen bij de kersverse ouders, maar ook om op tafel te zetten of als bedankje voor de kraamzorg of de zusters in het ziekenhuis voor de goede zorgen. Deze geboortekoekjes setjes zijn te verkrijgen in diverse maten en de setjes zijn al vanaf € 30,00 te verkrijgen in onze winkel. In de geboortekoekjes setjes kunnen de volgende vormen voorkomen: rompers, sokjes, sterretjes, hobbelpaardjes, bloemetjes, vlinders, rammelaars, beertjes, hartjes, voetjes, slabbetjes, flesjes, wandelwagens, spenen en wiegjes. Wil je andere vormen, dan kan dit ook. De setjes zijn in diverse kleuren leverbaar en op de grote koeken is het mogelijk een naam of woord er op te zetten.

Babykoekjes geboorte assortiment meisje baby setje jongen

530874_477498632271778_926270642_n-png 546994_476702712351370_1363636068_n-png

geboortekoekjes traktatie

geboortekoekjes zijn erg leuk om te trakteren op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisschool, of vereniging.
Ben je trots op je kleine broertje of zusje en wil je iets unieks en lekkers trakteren? Trakteer dan onze geboortekoekjes.
Je hoeft zelf niets te doen, ze kunnen per stuk verpakt worden, en ook een naam op de koeken is mogelijk.
Hieronder zie je enkele favorieten welke het meest besteld worden.

IMG_2877 IMG_0105

geboortekoekjes enkele vorm

Alle vormen geboortekoekjes zijn natuurlijk ook altijd gewoon los te bestellen. Vanaf 30 stuks, Hierbij is het ook mogelijk zelf patronen, figuurtjes of een thema aan de geboortekoekjes te geven. Ook hier is het mogelijk om ze per stuk te laten verpakken en / of een naam er op te laten zetten.

geboortekoekjes www.koekiekoekie.nl geboortekoekjes www.koekiekoekie.nl

Je kan op deze link alle voorbeelden van geboortekoekjes bekijken, of je kijkt op deze link voor de geboortekoekjes in onze winkel.