Trouwkoekjes wat zijn de mogelijkheden?

Wil je trouwkoekjes bestellen maar wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn? Bij www.koekiekoekie.nl. zijn de mogelijkheden enorm. Bijnawedding-butterflys_4722041820_o-jpg alles is wel mogelijk. Wat is er mooier dan de verbintenis van liefde tussen 2 mensen te bekronen met een huwelijk? Niks toch. Elkaar de liefde verklaren is iets wat je moet vieren, want dit mooie moment kan je niet zo maar voorbij laten gaan. Dit betekent: trouwkoekjes als bedankjes de zogenaamde trouwbedankjes, trouwkoekjes voor de tafelindeling, trouwkoekjes voor de visite, of trouwkoekjes als presentje voor de ceremoniemeesters, setje trouwkoekjes voor de getuigen of bruidsmeisjes en/of jonkers, de bode, ja zelf de ambtenaar van de burgerlijke stand kan je blij maken met trouwkoekjes. Voor ieder deel van de dag is er wel een mogelijk om heerlijk handgemaakte trouwkoekjes te trakteren of neer te zetten. Het is ook nog eens zo dat onze trouwkoekjes geen koeling nodig hebben, niet smelten of zacht en muffig worden als je ze niet gelijk opeet. Dus ook een perfecte tafelversiering die de hele dag kan blijven staan, en nog lekker smaken ook!

Speciaal voor deze gelegenheid heeft koekiekoekie trouwkoekjes in het assortiment. trouwkoekjes zijn een extra traktatie voor op tafel, maar ook ideaal als trouwbedankjes voor de gasten, bedankje voor de ceremoniemeesters, bode of ambtenaar van de burgerlijke stand. We hebben een uitgebreid assortiment trouwkoekjes. Van speciale trouwkoekjes setjes of losse koekjes in de vorm van een bruidsjurken, bruidstaarten, vlinders,  bruid en bruidegom, champagne glazen, diamanten ringen, bloemen en vele andere vormen. De trouwkoekjes zijn leverbaar in diverse kleuren en worden uiteraard met de hand gemaakt en gedecoreerd zodat je een unieke en persoonlijke traktatie hebt. Het is zelfs mogelijk het ontwerp af te stemmen met de trouwkaart, zodat het 1 mooi geheel wordt.

De levertijd van onze trouwkoekjes is 10 werkdagen, maar in overleg kan dat altijd sneller. De trouwkoekjes blijven minimaal 3 maanden houdbaar en zijn zelfs dan nog lekker. We zullen hieronder wat voorbeelden laten zien van onze trouwkoekjes zodat je een beetje idee hebt wat de mogelijkheden zijn. We hebben meer dan 1000 stekers op voorraad dus wil je een andere vorm trouwkoekjes, dan is dat ook altijd mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Trouwkoekjes in het thema van de bruiloft.

Wij kunnen de trouwkoekjes ook maken in de style/thema van de bruiloft of het trouwkaartje.

trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl

trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl   trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl

Trouwkoekjes setjes

We hebben ook in ons assortiment trouwkoekjes in een setje. Dit is leuk om als cadeautje mee te nemen naar de receptie, of om op te sturen als je verhindert bent om naar de plechtigheid of receptie te gaan. Je kan deze setjes ook op tafel zetten voor een (koffie)tafel of als je het klein wilt houden. Uiteraard is het dan extra leuk als jullie namen en trouwdatum op de koekjes te vinden zijn. Trouw je in het geheim, dan is het een persoonlijke en unieke manier om dit soort setjes te laten bezorgen bij je naasten om te laten weten dat jullie getrouwd zijn. Deze trouwkoekjes setjes zijn te verkrijgen in diverse maten en de setjes zijn al vanaf € 15,00 te verkrijgen in onze winkel. In de trouwkoekjes setjes zitten voornamelijk hartjes in verschillende maten en modellen, ieder met eigen opmaak. Wil je andere vormen, dan kan dit natuurlijk ook. De setjes zijn in diverse kleuren leverbaar en op de grote koeken is het mogelijk een naam of datum er op te zetten.

trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nltrouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl

Sweettable en andere zoetigheden.

Het is bij ons ook mogelijk een heuse sweettable te bestellen. Een sweettable is een tafel met allerlei lekkere zoetigheden geheel in de style en thema van jullie bruiloft. Er is van alles mogelijk zoals: snoep, bonbons, cupcakes, cakepops, uiteraard koekjes, bijpassende suikerklontjes en zelfs een complete bruidstaart behoort tot de mogelijkheden. Dit alles is vanaf 20 personen te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.
Hier onder zie je wat voorbeelden van een proefopstelling (zonder aankleding) van een snoeptafel die besteld was door een klant waarbij de gasten een eigen snoepzakje konden vullen als trouwbedankje.

trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl  trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl

Trouwkoekjes enkele vorm

Alle vormen trouwkoekjes zijn natuurlijk ook altijd gewoon los te bestellen. Vanaf 30 stuks, Hierbij is het ook mogelijk zelf patronen, figuurtjes of een thema aan de trouwkoekjes te geven. Ook hier is het mogelijk om ze per stuk te laten verpakken en / of een naam er op te laten zetten.

trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl   trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl  trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl  trouwkoekjes trouwbedankjes op www.koekiekoekie.nl

 

Je kan op deze link alle voorbeelden van trouwkoekjes bekijken, of je kijkt op deze link voor de trouwkoekjes in onze winkel.